SİİRT / PERVARİ - Ekindüzü Ortaokulu

0 484 367 2056
EKİNDÜZÜ KÖYÜ EKİNDÜZÜ KÜME EVLERİ NO: 5 PERVARİ / SİİRT
Vizyon
Öğrenmeyi öğreterek, doğru ile yanlışı ayırt etmeyi başaran, vatanına, milletine ve Atatürk İlkelerine bağlı; milli, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan ve geliştiren; ülkesinin çağdaş dünyada yerini almasına çalışan, üretken bireyler yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Temel İlköğretim eğitimi yoluyla öğrencilerimizi çağın gerekleri doğrultusunda Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen onları benimseyen bireyler yetiştirerek onları hayata, topluma, hazırlamaktır.
Başarılar
2013 yılında yapılan SBS de Bahar Aydar adlı öğrencimiz Pervari 1.si olmuştur. O yıl yapılan sınav da 8/A sınıfı öğrencilerinden Bahar Aydar Koleje; Bahar Burakçin, Nesip Alkan, Vurkan Alaşkan, Şaban Altıntaş, Hatice Oğurtay Anadolu liselerine yerleşmişlerdir.
Öğretim Şekli :Tam zamanlı
Lojman
1 - Lojmanımız bir binadan oluşmakta bina içerisinde 5 oda, 1 Evli dairesi bulunmaktadır. Lojmanımız kaloriferlidir.
İl - İlçe karayolu üzerinde olduğundan ulaşım rahattır.
Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Okul Ekindüzü köyü sınırları içerisindedir.
Siirt´e 70 km; Pervari´ye 20 km uzaklıktadır.